SKAPA FÖR ETT STÖRRE ÄNDAMÅL

Ditt köp gör skillnad - en chans att skänka glädje

woman and man holding hands
Vi tror på att man kan skapa en bättre värld genom att visa lite omtanke. För oss är en bättre värld en värld där alla ges samma möjlighet att uppleva de läkande egenskaperna av att uttrycka sig genom konst, oavsett vilka förutsättningar man än har. För varje beställning du gör, skänker vi därför ett målarkit till någon som lider av psykisk ohälsa. 

Kan konst leda till ökat välmående?

Konst har kraften att påverka människors perspektiv, sinnesstämningar, relationer och hälsa i största allmänhet. Många tycker att ljust måla hjälper en att slappna av, och stressa ned. Med paint by numbers tekniken, är det dessutom enkelt.

Din beställning gör skillnad

Vårt mål är att hjälpa personer som lider av psykisk ohälsa. För varje köp du gör, skänker vi ett målarkit åt dina vägnar. Tack vare din beställning kan vi förse psykiatriska mottagningar med konstnärsmaterial. En mycket uppskattad donation. 
 
Oavsett vilket motiv du beställer så kan du vara säker på att få ett Måla Efter Nummer-kit av högsta kvalitet. Detsamma gäller för våra donationer. 

Våra samarbetspartners

Vi samarbetar redan med en rad institutioner där våra donationer är mycket uppskattade bland såväl patienter som personal. Så här skriver Janni Ejgaard Frellsen, ergoterapeut inom psykiatrin i Syddanmark:
”Mina patienter tycker att måleriet är ett bra sätt att hitta fokus, det håller en sysselsatt under lång tid, håller tankar borta och är lätt att gå helt upp i.  
När mina patienter mår sämre kan det krävas stöttning för att börja med projektet, men när de mår bättre så sätter de sig och målar av egen kraft. 
Vi är verkligen glada över att få delta i det här programmet. Målarbilderna används flitigt av patienterna.  Tack så mycket – från både patienter och personalen härifrån.”
Janni Ejgaard Frellsen
Ergoterapeut 
Psykiatrisk Afdeling Esbjerg
 

Är du en institution eller annan organisation som vill samarbeta med oss? Kontakta oss här så hör vi av oss.

Om du känner till en verksamhet där våra målarkit hade gjort nytta får du gärna hjälpa oss genom att fylla i vårt formulär. Genom att fylla i vårt formulär kan vi komma i kontakt med verksamheten för att på så sätt bestämma hur vi kan stödja dem på bästa sätt.